Consulting en Coaching

Consulting & Coaching voor Verandercoaches

Ben je actief bij het begeleiden van bedrijven, teams en individuen die door verandering gaan? Ben je een consultant, coach of noem je jezelf anders? Dan heb je soms behoefte aan het verbreden en verdiepen van je kennis en kunde. Je wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en jezelf oefenen in het toepassen van methoden, apps en tools.

Ook daarbij kan Conlibris je helpen. Samen met de mensen van het Conlibrio Collectief worden er regelmatig bijeenkomsten, workshops en ervaringsmomenten georganiseerd. Samen met gelijkgestemde zielen wissel je ervaringen en kennis uit en doe je nieuwe inzichten op. En dat altijd in een veilige "leeromgeving" waarin je naar hartenlust kan experimenteren.


Ook op persoonlijk vlak kunnen we je helpen. Sta je voor een moeilijke uitdaging bij een klant? Heb je behoefte aan nieuwe ideeën en inspiratie? Of wil je gewoon eens reflecteren? Neem dan gerust contact met ons op.

Op de site van CL logo 3d ontdek je waar het Collectief voor staat.

Wil je Apps & Tools gebruiken?

Dan begin je met een certificatie. Certificeren is simpel. Meld je aan en leg ons uit wat je zoekt en waarom. We helpen je dan verder met je keuze voor de passende Apps & Tools, leiden je op en geven je toegang.Logo Conlibrio
© Powered by The Conlibrio Collective