Certificatie en gebruik van de Conlibris Apps & Tools

De Conlibris Apps & Tools zijn beschikbaar voor elke gecertificeerde verandercoach

De applicaties die je vindt in de Conlibris Bibliotheek zijn bedoeld om jou als verandercoach het leven gemakkelijker te maken en de kwaliteit van je werk te verhogen. Anders gezegd, meer efficient tot een betere en meer constante kwaliteit komen. Elke applicatie is op zichzelf nuttig gemakkelijk in gebruik en effectief in de output. Als je ze in combinatie gebruikt is het effect nog sterker en jouw invloed op het veranderproces nog groter.Om ervoor te zorgen dat je met de Apps & Tools goed beslagen ten ijs komt is certificatie een must. Voor elke App is er een opleiding en training die je grondig voorbereid op het gebruik.

Na deze ervaring ben je klaar om je Apps vakkundig te gebruiken. Tegelijkertijd heb je jezelf als verandercoach weer een stukje verder ontwikkeld.

Na de opleiding volgt de certificering en krijg je een licentie om de door jou gekozen Apps & Tools in te zetten. Je investering is afhankelijk van de gekozen Apps. Wil je meer weten? Neem dan contact op en je hebt binnenkort een extra pijl in je koker.

Wil je Apps & Tools gebruiken?

Dan begin je met een certificatie. Certificeren is simpel. Meld je aan en leg ons uit wat je zoekt en waarom. We helpen je dan verder met je keuze voor de passende Apps & Tools, leiden je op en geven je toegang.Logo Conlibrio
© Powered by The Conlibrio Collective