Ontdek hoe het staat met jouw kans op burn-out met de Questa Stresstest

Stress en Burn-out, meten met de Questa Stress IndicatoR™
(in ontwikkeling)

Hoewel de publieke belangstelling voor Stress en Burn-out op en neer gaat als eb en vloed, is het voor mensen die getroffen worden zeker geen wandeling op het strand. De gevolgen van een burn-out laten zich vaak maanden en soms jaren voelen. Het leven na een burn-out wordt nooit meer zoals het was.

Reden genoeg om er op tijd bij te zijn. Vooral ook omdat onderzoek aantoont dat herstel van een "bijna burn-out" heel wat sneller en soepeler verloopt dan wanneer het echt mis is gegaan.

Vanuit die gedachte is de Questa Stress Monitor ontwikkeld. Gebaseerd op de wetenschappelijke DAS 21 vragenlijst die wereldwijd door artsen wordt gebruikt, geeft deze webapplicatie een betrouwbaar beeld van waar je staat. Het is geen diagnose. Daarvoor moet je een medicus raadplegen. Maar je krijgt wel een indicatie over de "reserve" je nog hebt en het risico dat je kan lopen. Daarnaast geeft deze App je waardevolle tips hoe je met stress kunt omgaan.

Ben je geinteresseerd? Wil je meedenken? Dat kan. Neem contact op en we praten verder.

ReflectoR™

Heb je ideeën voor een App of Tool?

Neem dan contact op, misschien kunnen we je verder helpen of samenwerken om de Apps & Tools Bibliotheek uit te breiden.

Wil je Apps & Tools gebruiken?

Dan begin je met een certificatie. Certificeren is simpel. Meld je aan en leg ons uit wat je zoekt en waarom. We helpen je dan verder met je keuze voor de passende Apps & Tools, leiden je op en geven je toegang.Logo Conlibrio
© Powered by The Conlibrio Collective