boeken

De ReflectoR™, voor on-line feedback en advies

Feedback is onmisbaar, de ReflectoR™ maakt het makkelijk

Je bent nieuwe vaardigheden aan het ontwikkelen of je bent in een voor jou nieuwe situatie gestart. Dan ga je dingen uitproberen waarvan je hoopt dat ze goed uitpakken. Maar hoe weet je of dat lukt? Hoe kun je pro-actief om feedback vragen? En hoe zeker ben je dan dat de feedback die je krijgt ook echt en gemeend is?

Op deze vragen is de ReflectoR™ het antwoord. Deze webapplicatie is ontworpen om discreet en objectief feedback te krijgen van mensen die je zelf kiest. Collega's, vrienden, familie, jij bepaalt wie en wat je vraagt.


Werken met de ReflectoR™ is simpel. Je begint met nadenken over wat je bereiken wilt. Wat is je doel? Dan bedenk je de vragen waarop je antwoorden zoekt. De ReflectoR™ doet de rest. Schrijft de mensen aan die jij kiest, stelt hen je vragen, verzamelt de antwoorden, stuurt bedankjes en herinneringen.

Zonder veel moeite krijg je de feedback die je zoekt. Met als kers op de taart ook nog eens waardevolle tips en tops om verder mee te oefenen. Vragen van feedback en het geven ervan verloopt asynchroon. Dat maakt het proces efficiënt en tijdsbesparend.

Klik op de afbeelding en surf meteen naar de ReflectoR™

ReflectoR™

Wil je Apps & Tools gebruiken?

Dan begin je met een certificatie. Certificeren is simpel. Meld je aan en leg ons uit wat je zoekt en waarom. We helpen je dan verder met je keuze voor de passende Apps & Tools, leiden je op en geven je toegang.

Logo Conlibrio
© Powered by The Conlibrio Collective