origin

Workshops

Workshops voor Verandercoaches

Om je verder te ondersteunen bij het gebruik van de Apps & Tools organiseren we regelmatig workshops. Die zijn bedoeld om ervaringen uit te wisselen, kennis aan te scherpen en de kennis over het gebruik van de Apps & Tools te verdiepen.

Ook kunnen we je helpen workshops bij je klanten te ontwerpenen uit te voeren. Vaak is een workshop op het juiste moment en met de juiste deelnemers een initiatief dat een enorme invloed heeft op het ontwikkelen van betrokkenheid bij veranderingen in de organsiatie.

  • Workshop Colours of Culture™. In een interactieve workshop wordt de huidige en gewenste bedrijfscultuur gemakkelijk en snel in kaart gebracht.

  • Workshop Colours of Culture™ Cultuurfit. Is de cultuur in kaart gebracht? Dan is het niet moeilijk meer om te bepalen in welke mate sollicitanten in de bedrijfscultuur passen

  • De ReflectoR™ workshop. In een interactieve workshop wordt je duidelijk welke waarde dit instrument heeft voor de organisatie en hoe het kan worden ingezet.

  • Workshop Project ProfileR™. In deze workshop leer je hoe met de Project ProfileR™ doelen, scope en toegevoegde waarde van een project, samen met de opdrachtgever, stap voor stap worden ontdekt en vastgelegd. De workshop heeft als doel de achtergronden en structuur van het instrument te doorgronden.

  • De workshop Project EvaluatoR™. Objectief, on-line en met input van alle spelers, een projectevaluatie voorbereiden? In deze workshop ontdek je alle vaardigheden en voorwaarden waaraan dan voldaan moet worden en hoe het simpel gemaakt wordt door de App te gebruiken.

Wil je Apps & Tools gebruiken?

Dan begin je met een certificatie. Certificeren is simpel. Meld je aan en leg ons uit wat je zoekt en waarom. We helpen je dan verder met je keuze voor de passende Apps & Tools, leiden je op en geven je toegang.Logo Conlibrio
© Powered by The Conlibrio Collective