Scope je veranderproject met de Project Profiler™

Scope je veranderproject met de Project Profiler™

Het bepalen van de scope, doelen en waarde van een veranderproject is een echte uitdaging. Een gesprek met de opdrachtgever of leidinggevende levert vaak onvoldoende duidelijkheid op. Met de Project Profiler™ is dat opgelost. Samen met de opdrachtgever ga je stap voor stap door de drie kerndimensies van een project;

  • Wat is de beoogde IMPACT? Wat is het niveau waarop waarde wordt toegevoegd? Is dat op strategisch, bedrijfs - of operationeel niveau?
  • Hoe COMPLEX is het? Hoe groot is de kans dat de begeleider moet bemiddelen tussen stakeholders? Welke soort interventies zijn nodig?
  • Welke specifieke KENNIS EN KUNDE moet het projectteam hebben? Welke competenties zijn nodig?


De Project Profiler™ helpt hierbij door een geleid proces waarbij de belangrijke vragen één voor één aan de orde komen. Het proces maakt het project helder en de Project Profiler™ legt het meteen vast in een complete projectbeschrijving met de competenties die in het projectteam aanwezig moeten zijn. Een uitgebalanceerd projectteam samenstellen wordt zo een fluitje van een cent.Aan de Project Profiler™ is ook de Project EvaluatoR™ gekoppeld. Een efficiente manier om je project zowel tussentijds als aan het eind te evalueren met input van alle betrokkenen. De evaluatie wordt gedaan op basis van de afspraken en doelen zoals die met de Project Profiler™ zijn vastgelegd.

Wil je Apps & Tools gebruiken?

Dan begin je met een certificatie. Certificeren is simpel. Meld je aan en leg ons uit wat je zoekt en waarom. We helpen je dan verder met je keuze voor de passende Apps & Tools, leiden je op en geven je toegang.

Logo Conlibrio
© Powered by The Conlibrio Collective
>