Verandering inzetten en managen met de Conlibris Apps & Tools

Apps & Tools voor het succesvol inzetten en managen van verandering

Het blijft moeilijk mensen, teams en organisaties door verandering te loodsen. De stappen maken van een huidige situatie naar een gewenste - of doelsituatie blijkt altijd weer lastiger dan vooraf verwacht.

Dat is precies waar de Apps & Tools in de Conlibris Bibliotheek hun waarde bewijzen. Deze set tools is ontwikkeld op het snijpunt van wetenschap en praktijk en daarna in het gebruik verder bijgeslepen.

Wil je beginnen met een heldere analyse van de huidige en gewenste bedrijfscultuur? Of wil je de scope, de "harde" opbrengsten en impact van het project vastleggen? Wil je daarnaast het proces ondersteunen met gerichte initiatieven en persoonlijke - en teamfeedback? Je kunt nu dit volledige proces managen met de Apps & Tools van de Conlibris Bibliotheek.

Bent je actief betrokken bij (cultuur)verandering? Als externe of interne consultant, coach of projectleider? Dan wil je meer weten van dit brede palet Apps & Tools dat via Conlibris beschikbaar is.Vorm en volg je veranderproject met de Conlibris Apps & Tools.


Met de Apps & Tools knop surf je naar de webapplicaties die je helpen bij het scopen, volgen en evalueren van je veranderproject.

Wil je Apps & Tools gebruiken?

Dan begin je met een certificatie. Certificeren is simpel. Meld je aan en leg ons uit wat je zoekt en waarom. We helpen je dan verder met je keuze voor de passende Apps & Tools, leiden je op en geven je toegang.Logo Conlibrio
© Powered by The Conlibrio Collective